JEAN PAUL MYNÈ – Een nieuwe dimensie in straightenen

paulmyne-branded

JPM ( Jean Paul Mynè ) staat synoniem voor 100% kwaliteit, professionaliteit en respect  voor mensen. JPM zorgt niet alleen voor de gezondheid van het haar, maar ook voor degene die op JPM vertrouwen.

Prachtig glad haar, dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er gezond uit ziet. Zelfs na veelvuldig wassen. JPM bewijst dat dit mogelijk is. De producten beschermen, verzorgen en herstellen het haar tijdens de behandelingen. Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijke ingrediënten ) is een mooi langdurig resultaat gewaarborgd.

Alle Jean Paul Mynè producten zijn verrijkt met waardevolle, natuurlijke ingrediënten zoals; avocado- en arganolie, wilgenroosjes, stamcellen uit Zwitserse zure appels en koffie extract. Bovendien zijn de Jean Paul Mynè producten vrij van schadelijke stoffen, zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten, zoals parabenen.

KERATIN PLUS GOLD TREATMENT

Zacht glanzend en steil haar door Jean Paul Mynè, een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels, het haar te ‘smoothen’ zonder formaldehyde te gebruiken.

Deze behandeling wordt alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. Na de behandeling wordt het haar meteen gewassen en gedroogd, waardoor je met schoon, fris en ‘smooth’ haar de salon verlaat.

Om optimaal te genieten van de keratinebehandeling is er een bijpassende keratine shampoo, een keratine masker en een serum. Bij gebruik van deze producten krijg je ook garantie op de behandeling!

ADAMANTIUM

Wil je geen pluis en kroes meer en je haar niet permanent steil, maar je eventuele krullen wel behouden, dán is Adamantium dé ideale behandeling voor jou!

Krullend en kroeshaar zijn een van de moeilijkste haartypes om te stijlen en behandelen, zonder afbreuk te doen aan de gezondheid ervan. Met de Adamantium behandeling van Jean Paul Myne houd je je haar glad, dankzij een combinatie van organische zuren die zich binden aan de keratinestructuur.

Door deze professionele behandeling zorgen we voor perfect glad haar, en zorgt voor een verminderd volume, waar je 3 tot 5 maanden lang plezier van hebt.

OXILOCK (herstelbehandeling)

Heb je beschadigd haar door chemische behandeling?

De professionele OXILOCK behandeling van Jean Paul Myne herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar, terug in de originele staat. Het resultaat is gezond glanzend en sterker haar.

Oxilock plasma kan ook puur in de verf en blondeer gebruikt worden om de schade te minimaliseren. 

Onmisbaar bij het onderhouden van het welzijn van je haar. Oxilock is vrij van allogene, sulfaten en parabenen.