Om je zo veel mogelijk van dienst te zijn heb ik enkele interessante pakketten samengesteld. Natuurlijk denk ik graag met je mee voor een persoonlijke oplossing. Hiervoor mag je altijd contact met me opnemen.

Classic Shoot

Iedereen kent de momenten in het leven die net wat meer aandacht verdienen om vast te leggen dan met een snel kiekje. Voor jezelf, maar ook zeker met en voor vrienden en familie. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschap, een pasgeboren baby, een jarenlange vriendschap, …. Maar ook een momentopname van de kinderen, kleinkinderen, broers en zussen. Met je partner of wellicht van en met je huisdier. Deze momenten kan ik op verschillende manieren voor je vastleggen.

Allereerst in de studio, waar we op een ongedwongen manier samen naar leuke poses, achtergronden en belichting kunnen zoeken om uiteindelijk tot de 10 beste foto’s te komen. Maar we kunnen dit ook op een locatie van jouw keuze doen. Bijvoorbeeld bij je thuis, in de natuur, bij een kasteel of op stal met je paard.

Experience Shoot

Geef jezelf de kans om een andere kant van jezelf te zien! Ervaar en ontdek op een leuke manier meer over jouw stijlmogelijkheden. We duiken samen mijn studio in om daar op een onbevangen manier te experimenteren met verschillende haarstijlen, visagie, poses, belichting en verschillende (eigen) kleding om zo op een drietal manieren voor de camera te verschijnen. Zo zal je verrast worden door je eigen veelzijdigheid. En ik leg je verschillende looks vast in een serie van 12 gevarieerde foto’s.

Luxury Shoot

Ben je naast een leuke Experience Shoot ook toe aan een nieuwe look of zelfs een ware metamorfose? Gun jezelf dan heerlijk een halve dag alle aandacht. Een andere coupe, een andere kleur. Krullen of juist steil. Het kan allemaal! Om uiteindelijk een geweldige fotoserie te maken.

Ik ontvang je gezellig in mijn studio waar we eerst vooraf overleggen wat je wensen zijn. We beginnen met de nieuwe coupe! Om vervolgens nog te experimenteren met verschillende haarstijlen, visagie, poses, belichting en verschillende (eigen) kleding om zo op een drietal manieren voor de camera te verschijnen. Zo heb je een uitgebreide fotosessie én een volledig nieuwe look! Van deze fotosessie ontvang je maar liefst 15 nabewerkte foto’s.